8 november 2008

CHINA del6 - The dagarna

Talent Night, på scen ser ni svagt en kinesisk politiker som pratade en jävla massa bullshit om hur ovanligt, onaturligt och fult det var med långa tjejer. Det krävdes många avslappningsmetoder för att inte springa fram på scen och ge han en riktigt tilda snyting! Söt fransk stylist i hörnan.

Varje kväll kom älskade storebror, älskade mor och älskade far till mitt hotell och träffade mig. Tack för att ni hängde med, annars skulle jag aldrig riktigt pallat med allt.


Och ni trodde att modeller inte äter va?


Någon av oss två fick aldrig en chans att gå till stranden, gissa vem.


Pappa väntar på mig i lobbyn.


Vi åkte buss överallt för att ta Outdoor Shoots som handlade om en jävla massa sponsorskit, 80 tjejer radade upp sig framför en massa sponsorer och minst 30 kineser med kameror dokumenterade det.
När vi åkte buss blev vi eskorterade av två polisbilar med blåljusen på.

Mamma, agent Johanna och moi.

Agent Johanna, Daddy Cool och moi.

Danska Stine och jag vid poolen, det enda tillfället vi han smyga dit.

Taiwan innan Dance Party.


Om ni verkligen vill ta er en ordentlig titt på vad vi gjorde under alla dagar innan själva galan så kan ni gå in på http://www.elitemodellookworldfinal.com/ sen klickar ni på "English version" om ni inte kan kinesiska. Efter det går ni in på "Follow the show" och efter det "Day today". Där kan ni se bilder från Talent Night, Dance party, Beach party, Yoga, Elite Sports day och så vidare.




2 kommentarer:

Majja Almqvist sa...

Det är en jävla massa bilder.

Anonym sa...

ååh vad fina ni är där, du, lena och oskar!

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

.